Yoga & Fjelltur Weekend i Lofoten 21.-24. mai 2020!

IMG_3781
Sakrisøy Rorbuer

Siden jeg var i Lofoten i juni har jeg drømt om å dra tilbake, så da min favoritt yogainstruktør, Astrid Salthaug, foreslo at vi skulle arrangere en yoga og fjelltur weekend i Lofoten neste år, var jeg ikke vond å be!

For å sikre en optimal ramme rundt turen, har vi booket Sakrisøy Rorbuer. Du har kanskje sett de karakteristiske gule rorbuene, ikke langt fra Reine, i NRK-serien «Twin» eller i sosiale medier? På Sakrisøy kan vi praktisere yoga på brygga eller trekke inn i aktivitetsrommet om været vil. Vi er dessuten omringet av hav og bratte fjell og har et godt utvalg av fjellturer i overkommelig avstand. Og har du lyst til å padle i kajakk, har vi satt av til litt egentid slik at du kan leie utstyr på Sakrisøy.

Foreløpig program 

Torsdag 21. mai

Velkomst

Yoga kl. 19.30-21

Fredag 22. mai

Yoga kl. 07.30-08.30

Fjelltur til Ryten og Kvalvikstranda, avreise kl. 09.30

Yoga kl. 17-18

Felles middag på Underhuset på Sakrisøy kl 19 (inkludert i prisen)

IMG_3999 2
Kvalvika

Lørdag 23. mai

Yoga kl. 07.30-08.30

Fjelltur til Volandstinden, avreise kl. 09.30

Sen lunsj/tidlig middag på Anitas Seafood etter turen (ikke inkludert)

Egentid for å utforske området til fots eller med bil eller kajakk

Søndag 24. mai

Yoga kl. 07.30-08.30

Utsjekk kl. 10

Hauklandstranda (med mulighet for topptur til Mannen for de som rekker det før hjemreise)

20190614_173350.JPG
Hauklandstranda
IMG-6766
Astrid

Om Astrid og yogaundervisningen

Vi gjør yoga sammen 1-2 ganger om dagen. Er det opphold og nydelig vårvær (slik vi har bestilt), undervises yogaen ute på bryggekanten. Ta med din egen matte (og evt. annet utstyr du liker å bruke (kloss, stropp). Dersom værgudene ikke er med oss har vi en reserveløsning innendørs. Fint blir det uansett!

Astrid tilpasser yogaen etter nivået på deltakerne på turen. Timene vil i hovedsak basere seg på yogastilen «Vinyasa yoga», men vil også ha med seg elementer av pusteøvelser og konsentrasjon (meditasjon). «Vinyasa yoga» er en dynamisk yogaform der vi jobber med å knytte pust og bevegelse sammen. Hvis du har vært bort i begrepet «dynamisk oppvarming» i forbindelse med styrketrening f.eks., kan dette likne noe. Yoga løser opp i spenninger i kroppen, gjør deg både sterk og fleksibel og er et supert supplement til all annen fysisk aktivitet (som i dette tilfellet fjellturene vi skal på). I tillegg kan yogaens filosofi være et godt verktøy å ha med seg for å håndtere livet enda bedre. Kanskje vil tilstedeværelsen din og nærværet du øver på på yogamatten gjøre at du klarer å nyte den magiske naturen enda litt bedre? Astrid brenner for å gjøre yogafilosofi tilgjengelig for deg som lever i 2019. Hun er sertifisert (YogaAlliance 500h) yogalærer og personlig trener.

Om fjellturene

Lofoten har så mange fine fjellturer å by på at det er vanskelig å velge! Mange av dere har kanskje sett de spektakulære bildene som deles fra toppen Ryten, med utsikt over Kvalvikastranda? Dette er en av turene på programmet. I tillegg skal vi besøke den lokale favoritten Volandstinden. Før hjemreise på søndag skal vi også innom den fantastiske Hauklandsstranda, hvor man enten kan chille på stranda, eller ta turen opp på Mannen. Mange ønsker seg nok også en tur på Reinebringen. Vi er av lokale frarådet å legge en felles tur opp dit på grunn av flere ulykker. Det er imidlertid satt av tid til egne aktiviteter i tilfelle du likevel ikke vil la muligheten til å nyte utsikten fra Reinebringen gå fra deg.

IMG_3846
Ryten

Priser, Yoga og fjellhelg i Lofoten 21.-24. mai 2020

Book tidlig for å sikre deg best pris og ønsket overnattingsalternativ! Vi har Earlybird-priser frem til 10. januar. Etter 10. januar gjelder angitt pris.

Delt rom i rorbu m/tre soverom, Earlybird 3660 kr/person, etter 10. jan: 3910 kr/person

Eget rom i rorbu m/tre soverom, Earlybird 4755 kr/person, etter 10. jan: 5005 kr/person

Delt rom i rorbu m/to soverom, Earlybird 4035 kr/person, etter 10. jan: 4285 kr/person

Eget rom i rorbu m/to soverom, Earlybird 5520 kr/person, etter 10. jan: 5770 kr/person

Delt rom i rorbu m/et soverom, Earlybird 4275 kr/person, etter 10. jan: 4525 kr/person

Privat rorbu m/et soverom, Earlybird 5985 kr/person, etter 10. jan: 6235 kr/person

Hver rorbu har eget kjøkken og bad.

Vi har et begrenset antall rom i de ulike kategoriene som fordeles etter først til mølla-prinsippet. Vi anbefaler de som reiser sammen å gjøre en felles påmelding slik at vi kan sikre at dere får bo sammen.

Prisen inkluderer overnatting tre netter, yoga og fjellturer i henhold til oppsatt program, tre retters middag på Underhuset. Prisen inkluderer ikke reise til/fra Sakrisøy, transport til/fra fjellturer, mat (med unntak av middag på Underhuset). Det er mulig å booke frokost som tillegg på Sakrisøy til 175kr/døgn.

Reise

Dersom du ankommer med fly er Leknes, Svolvær, Evenes og Bodø aktuelle flyplasser. Fra Bodø må du ta båt til Lofoten, mens ved ankomst til de øvrige flyplassene er det hensiktsmessig å ha leiebil. Tilgang til bil er dessuten nødvendig for å delta på fjellturene.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe vedrørende reisen. Vi vil opprette en Facebook-gruppe hvor dere kan finne hverandre for å dele på leiebil, dele rom (dersom dere ønsker), og annet.

Påmelding

Påmelding skjer ved e-post til Astrid eller Linda. Påmeldingen er bindende. Når påmeldingen er bekreftet vil du få en faktura på 50% av beløpet med en ukes betalingsfrist. Ved kansellering innen 1. mars 2020 refunderes hele beløpet. Etter 1. mars 2020 er det ingen refusjon. Resterende beløp betales innen 15. mars 2020.

Linda: linhelland@gmail.com
Astrid: astridgsalthaug@gmail.com

IMG-6846

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s